Price Range: From to

Compare Listings

Дом с отделна механа

$95,000/ЕUR

Описание:

Одисей имоти представя на вашето внимание двуетажна къща, разположена в село Климентово, на 18 км от центъра на Варна и само на 15 мин с автомобил от Албена и Кранево.

Къщата се намира в центъра на селото, срещу Кметството и Изложбения център. Пригодена е както за жилищни нужди, така и за развиване на търговска дейност в оборудваните към нея пивница и лицензирани казани за варене на ракия.

Къщата е с изцяло южно изложение. Площ – разгъната застроена площ 270 кв.м. , двор и 1000кв.м. градина

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:

  • Първи етаж – антре, предверие към всекидневна с кухненски бокс и килер, хол, пивница, вътрешно стълбище. Пивницата има отделен вход за клиенти. Помещението е със сменен статут, категория 1 звезда и капацитет от 30 места на закрито и открито.
  • Вторият етаж включва просторна всекидневна с пълнооборудвана кухня с вградени уреди, 2 спални, баня и тоалетна. Всички стаи на втория етаж са с балконски врати и излаз към просторна тераса. Масивно вътрешно дървено стълбище води към третия етаж на къщата, представляващ таванско помещение.
  • Приземният етаж е с излаз към вътрешния двор и се състои от маза, баня и тоалетна, котелно помещение и механа в битов стил с капацитет над 20 седящи. Механата води към пристройката за варене на ракия с 2 професионални казана с капацитет 250 литра всеки. Казаните са с отделен вход за клиенти.

Къщата се отоплява с локално парно. Всички помещения са оборудвани с радиатори, всички стени и тавани са изолирани, подовата настилка е ламинат, дървен паркет, гранитогрес и теракот. Навсякъде е монтирана ПВЦ дограма и комарници.

Инсталирани са още безинов агрегат, слънчеви колектори, система за видеонаблюдение и СОД.

Дворното място към имота е ..…кв.м. и в него са разположени кръгла градинска беседка от дървена конструкция с малка чешмичка в центъра й, зидана пещ, закрита лятна кухня, външна чешма и две селскостопански помещения.

В двора на къщата се намира резервоар, вкопан в земята, който се захранва с вода от течащата покрай къщата малка рекичка и дава възможност за естествено поливане на градината, райграса, зеленчуковата градина или за оформяне на басейн и други водни съоръжения.

Гараж за 1 кола и 2 паркоместа в двора.

В градината има разнообразие от овошки като череша, сливи, смокиня, праскова, орех и др.

Адрес:

  • Град: Варна , област
  • Район: Климентово
  • Държава: България

Детайли

Обновено на август 8, 2021 at 6:51 pm

  • Цена: $95,000/ЕUR
  • Тип на имота: Къща
  • Статус на имота: Продажба
  • етаж: 1

Характеристики:

Информация за контакт:

Геновева Тодорова
Геновева Тодорова
0886 585 361

Запитване за този имот:

Няма коментари ( 0 out of 5 )

Напишете коментар

Login for Review