Compare Listings

226,800 /EUR

Спални: 2Бани: 1m²: 162

3 - стаен

49,999 /EUR
49,999 /EUR

Спални: 1Бани: 1m²: 20

Вила, Парцел

Земеделски имот

600 /€

Земеделски имот

1,300 /€
1,300 /€

Земеделски имот